DCS Electronics bvba

Uw partner in netwerkbeheer

Wenst U een performante netwerkstructuur? Het juiste besturingsssysteem?

 

Uw netwerk is de ruggegraat van uw IT-structuur, het is dan ook belangrijk hier veel aandacht aan te besteden en de juiste componenten te gebruiken.

 

Afhankelijk van de omgeving dient men de juiste bekabbeling te gebruiken, beantwoordend aan de hedendaagse normen en in overeenstemming met de gebruikte technologie. In samenspraak met de klant tekenen we de volledige structuur uit en voorzien we voldoende uitbreidings- mogelijkheden. De installatie kan door onze mensen uitgevoerd worden of door een onderaannemer naar keuze.

Windows server 2012 essentials

 

Overzicht

 

Windows Server 2012 Essentials – voorheen bekend als Windows Small Business Server 2011 –

is een ideale server voor kleine bedrijven. Het biedt een krachtige en flexibele oplossing die helpt uw bedrijfsgegevens te beschermen. Het geeft u toegang tot de informatie die u nodig hebt van bijna overal met bijna elk device. Windows Server 2012 Essentials ondersteunt de applicaties die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen, en het helpt om snel te koppelen aan additionele cloud-gebaseerde applicaties en services waarmee u de functionaliteit van uw server kunt uitbreiden.

 

Voordelen

 

Kleine organisaties willen zich richten op hun core-business, niet op het beheren van een IT-infrastructuur. Windows Server 2012 Essentials helpt bij het verminderen van de tijd, inspanning en geld dat u spendeert aan IT.

 

Windows Server 2012 Essentials biedt u en uw medewerkers veilige toegang tot uw bedrijfsdata en applicaties zodat u productief kunt zijn, zelfs als u niet op kantoor bent. Het geeft u de flexibiliteit om technologische beslissingen te nemen die zijn gebaseerd op uw individuele zakelijke behoeften.

 

 

Met Windows Server 2012 Essentials kunt u:

 

• Uw business beschermen en beveiligen. De intuïtieve gebruikerservaring en de krachtige features voor databescherming van de server, zoals volledige back-up van uw pc’s, maken uw leven eenvoudiger en helpen u te focussen op uw core-business.

 

• Uw resources ontsluiten van bijna overal met bijna elk device. Geef uw buitendienstmedewerkers de vrijheid om te werken waar en wanneer zij maar willen met een internetconnectie en een webbrowser.

 

• De kracht en flexibiliteit van cloud-gebaseerde services gebruiken op uw voorwaarden. Windows Server 2012 Essentials helpt u uw business-operations te runnen, efficiënter te zijn, en te profiteren van concurrentievoordelen. Dit kan doordat Windows Server 2012 Essentials het eenvoudiger maakt om cloud-gebaseerde applicaties en services, lokale applicaties, of een combinatie van beide te gebruiken en te beheren.

 

 

 

bron: microsoft.com

Oplossingen

 

Virtualisatie met

Citrix Xenserver.

 

 

XenServer is een 64- bits enterprise class servervirtualisatie oplossing inclusief belangrijke features als live migratie, gecentraliseerd multi-server beheer, shared storage support, P2V en V2V conversie tools. XenServer is onbeperkt in te zetten. .

Cloud storage & applications.

 

Synchroniseer, back-up, deel en beheer uw bestanden, mappen en email vanaf verschillende locaties op uw PC, Mac en mobiele apparaten. Als uw laptop kapot gaat of uw telefoon in het water valt, wat er ook gebeurt, uw bestanden zijn veilig met een cloud drive.

Proin lacusat ametauge porttior maganisa amet fermentum.

 

Proin lgacus a portitior fiernmeum nanquam am dolor aliquet tempor. Proin perdiet lacur posuere peorttitor magnsa a condimentumi rli molestie mattis felisleget nulla.

Network security

Firewalls

IDP (IPS)

Mallware detection & prevention

 

 

Behavior analysis

Web application control

Web filtering

Content analysing

VPN solutions

...

2012 Copyright DCS Electronics bvba © All Rights Reserved - Bremstraat 23, 9990 Maldegem - Tel 050700246 - info@dcs-electronics.be